Over ons

Wat ooit als een bescheiden hobby begon...

Cees en Herman Stolte begonnen in 1998 met het verzamelen van oldtimer bromfietsen. Wat ooit als een bescheiden hobby begon, groeide uit tot hun grootste passie. Ze richtten zich voornamelijk op het vinden van unieke Italiaanse exemplaren uit de jaren 60 en 70, elk met een eigen verhaal.

Sommige van deze oldtimers waren zo zeldzaam dat ze werden uitgenodigd door de auteurs van het unieke Italiaanse boek “Febbre a 50” om hieraan mee te werken, omdat er modellen waren waarvan zij het bestaan niet kenden. In de boeken zijn de exemplaren te vinden die ze in al die jaren met liefde hebben gerestaureerd en gevonden, soms zelfs in diverse andere landen.
Over ons

Herontdekte passies: een nieuw hoofdstuk voor Cees en Herman

Geboren en getogen in Staphorst, hebben Cees en Herman elk hun eigen pad gevolgd. Cees heeft zijn wortels stevig verankerd in de slagersbranche, waar hij met toewijding zijn vak uitoefende. Herman daarentegen koos voor het ambacht van meubelmaker en stoffeerder, waar hij zijn creativiteit en vakmanschap kon uiten. Na verloop van tijd bundelden ze hun krachten en startten ze een internationaal bedrijf als groothandel in runderslachting, gevestigd in het bruisende Meppel.

Na vele jaren van toewijding aan hun respectieve carrières en het opbouwen van een succesvol bedrijf, hebben Cees en Herman besloten om een nieuwe weg in te slaan. Hun leven, ooit gevuld met de hectiek van het zakendoen en het nastreven van professioneel succes, heeft nu plaatsgemaakt voor een meer ontspannen en vervulde levensstijl.

Het was niet zozeer een radicale verandering, maar eerder een natuurlijke evolutie. Geleidelijk aan begonnen ze te beseffen dat er meer was in het leven dan alleen werk en zakelijke verplichtingen. Ze begonnen terug te kijken naar de dingen die hen ooit vreugde en voldoening hadden gebracht in hun jeugd.

Dus besloten ze hun passies nieuw leven in te blazen. Ze begonnen 1998 hun vrije tijd te besteden aan het verkennen van de wereld van oldtimer bromfietsen.

Cees Stolte
Herman Stolte