Boeken

Een reis vol avontuur en verbeelding

Ontdek onze uitgebreide selectie, waaronder twee bijzondere exemplaren rechtstreeks uit de collectie van Stolte zelf, gevuld met unieke verhalen en betoverende beelden. Maar dat is nog niet alles - we hebben nog veel meer titels om je te inspireren en te betoveren. Wacht niet te lang, want bestellen is mogelijk zolang de voorraad strekt. Waar wacht je nog op? Laat je meevoeren op een literaire reis vol avontuur en verbeelding!
Stoltes Showroom boek deel 2
Verder waar we gebleven waren: Deel 2

De tijdloze wereld van oldtimer bromfietsen

Een buitengewoon fotoboek dat de gevarieerde verzameling bromfietsen presenteert die ooit in handen waren van de gebroeders Stolte.

Dit boek vormt een prachtig vervolg op deel 1, waarin we al een glimp opvingen van hun passie voor deze tweewielers. Met zorgvuldig geselecteerde foto's en boeiende verhalen biedt dit vervolg een diepgaander inzicht in de rijke geschiedenis en het unieke karakter van elke bromfiets die door de Stolte-familie werd gekoesterd. Van zeldzame vintage modellen tot opvallende exemplaren, elk voertuig vertelt een uniek verhaal en neemt de lezer mee op een nostalgische reis door de tijd.

Stoltes Showroom boek deel 1
Uitverkocht!

Stolte’s Showroom: 
De oldtimer bromfiets verzamelaars

Stap binnen in de opwindende wereld van de gebroeders Stolte met dit unieke fotoboek, waarin de volledige collectie bromfietsen wordt tentoongesteld.

Laat je meevoeren door de geschiedenis en bewonder de zeldzame exemplaren die deze gepassioneerde verzamelaars hebben gekoesterd. Van klassieke modellen tot zeldzame vondsten, elk beeld vertelt een verhaal van liefde voor het vak en toewijding aan het behoud van erfgoed op twee wielen. Ontdek de evolutie van technologie en stijl door de jaren heen, vastgelegd met prachtige fotografie en boeiende achtergrondverhalen. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van deze verzameling, en geniet van een unieke reis door de geschiedenis van twee wielen.

Velomotor Testi

Velomotor Testi - Tecnica con fantasia!

Een lang verhaal... eindigde te vroeg. Velomotor Testi - Techniek met fantasie!