Wie zijn nou de

Gebroeders Stolte

Vroeger in onze jeugd waren wij al helemaal weg van bromfietsen en dat is nog nooit vervaagd. In 1998 hebben wij de draad weer opgepakt, het begon als tijdverdrijf en een kleine hobby, maar dat is inmiddels uitgegroeid tot één van onze grootste passies!

In onze carrière hebben wij al heel wat oldtimer bromfietsen uit elkaar gehaald en gerestaureerd, zodat ze er weer spik en span uitzien.

Onze collectie kunt u bezichtigen onder de knop 'showroom', hier staan verschillende merken bromfietsen met foto's die u eens rustig op uw gemak kunt bezichtigen.

Cees en Herman Stolte

Over ons

Cees Stolte

Geboren en getogen in Staphorst. Van oudsher is Cees slager van beroep en een paar jaar later gingen Herman en Cees verder als grossier in de runderslachterij (internationaal) in Meppel. Nu is Cees van de paarden hobby overgestapt naar de oldtimer bromfiets hobby.

Cees Stolte

Herman Stolte

Geboren en getogen in Staphorst. Van oudsher is Herman meubelmaker/stoffeerder van beroep en een paar jaar later gingen Herman en Cees verder als grossier in de runderslachterij (internationaal) in Meppel. Herman heeft een passie voor MV Agusta bromfietsen/motoren.

Herman Stolte